Bouw

Beton in Minecraft

Minecraft is een populair videospel waarin je kunt overleven met een poppetje, maar je kunt ook je creativiteit erin kwijt. Zo bouwen er miljoenen mensen over de hele wereld samen. Zo ontstaan de mooiste digitale bouwwerken en speelt iedereen vrolijk samen. Zo bestaat er ook beton in Minecraft, waar spelers mee kunnen bouwen. Beton cire kleuren biedt veel kleuren aan, net zoals het beton in Minecraft. In Minecraft zijn er zo’n zestien kleuren beschikbaar waar je mee kunt bouwen. Hiermee kun je spelen met contrast in een bouwwerk, maar je kunt er ook pixelart mee maken. Daarnaast heb je ook het blok genaamd betonpoeder, met water wordt hier beton van gemaakt.

Poppenhuizen gemaakt van beton

Er is een klusjesman die door corona pandemie thuis is komen te zitten. Hij kon namelijk door de lockdown niet meer op de bouw werken. Aangezien zijn kinderen ook niet naar school konden gaan, moest hij de hele dag op ze passen om te zorgen dat ze hun huiswerk maakten en hun lessen gingen volgen. Maar toch ging hij zich kapot vervelen thuis. Daarom is hij begonnen met het maken van poppenhuizen van beton. Hij hoopt hiermee geld in te zamelen voor arme kinderen in verre landen. Betonlook verf wordt gebruikt om de poppenhuizen een mooie kleur te geven. Hopelijk zamelt hij veel geld in.

Het verschil tussen krijtverf en kalkverf

Kalkverf is iets anders dan krijtverf. Veel mensen halen dit door elkaar omdat krijt gemaakt wordt van kalk. Echter, pakken deze twee soorten verf heel anders uit als je ze op de muur strijkt met een kwast. Met kalkverf krijg je veel meer contrast in de kleuren op de muur, terwijl de krijtverf de boel juist mooi egaal maakt in één kleur. Kalkverf is daarom wat grover en geeft meer tonen van de kleur weer op de muur. Dit geeft een huiselijk en warmer gevoel dan krijtverf. Dit komt omdat kalkverf een beetje poederig is, dit zie je ook terug in de verf op de muur.

Similar Posts