Decoratie

Inspiratie nodig? Ideeën voor een bijzondere keukenachterwand

Vandaag een bijdrage met betrekking tot het met gemak bijzonder maken van je keuken. Met een simpele ingreep kun je namelijk een zeer bijzondere keuken creëren, waar je dagelijks plezier van hebt. In plaats van tegels op je keukenachterwand kun je namelijk iets veel specialers laten vervaardigen door de firma Edelglas.

Bijzondere technieken geven jouw keuken een opvallende glaswand

Zij zijn ware kunstenaars op gebied van glas en ik heb als stylist al meerdere malen te maken gehad met deze partij. Diverse klanten heb ik aangeraden eens een kijkje te nemen binnen de mogelijkheden die zij aanbieden en keer op keer en stuk voor stuk waren ze gelijk om. Vandaar dat ik besloot de lezer ook te introduceren met deze mogelijkheden en jullie eens te laten zien wat er allemaal voor opties zijn voor je keuken – buiten de welbekende dan. Het is namelijk wel erg leuk om buiten de gebaande paden en out of the box te denken, ook als dit je keuken betreft. Kijk eens mee naar de volgende keukenachterwanden, een kleine greep uit het aanbod.

13

Wat te denken bijvoorbeeld van bovenstaande afbeelding, uitgevoerd op glas. Voor je glazen keukenachterwand kun je natuurlijk elke foto of afbeelding kiezen die jou aanstaat. Ik vind persoonlijk dat deze erg krachtig is en je keuken direct een heel ander aangezicht doet geven.

16

Ook een leuk idee voor een achterwand is de volgende techniek, te weten Bernis. In feite betreft het hier gesmolten glas dat uit meerdere over elkaar uitgevoerde lagen bestaat. Daarmee kun je bijvoorbeeld een prachtig turquoise patroon als bovenstaand laten uitvoeren, natuurlijk geheel naar eigen wens. Het heeft een zeer natuurlijke uitstraling, die je keuken direct in een ander licht doet staan. Bovendien heeft het echt diepte, vanwege de techniek waarin het is uitgevoerd.

18

Dat kan tevens op bovenstaande manier, met een diep reliëf uitgevoerd worden, voor een ook zeer bijzonder effect. Kun je nagaan wat dit voor je keukenachterwand doet!