gezondheid

Persoonlijk zou ik een Omron weegschaal adviseren

shopvoorgezondheid.nl

omron weegschaalWanneer je voor jou zelf een gezellig woonsfeer wilt creëren dan moet je op de details letten. Wanneer je het totaal plaatje compleet hebt dan zie je dit zeker terug aan de reactie van de mensen. Vandaag wil ik het gaan hebben over de inrichting van de badkamer. Persoonlijk vind ik dat een weegschaal in de badkamer hoort te staan. Hier meet ik dan ook altijd mijn gewicht. Vooral als ik weer eens gesport heb en wat gezonder gegeten ben ik benieuwd naar mijn gewicht. Zelf heb ik een Omron weegschaal en raad deze ook aan jullie aan. Het handige aan dit merk is dat je hier niet alleen je gewicht mee kunt meten maar ook je BMI.

shopvoorgezondheid.nl

Weten jij wat jou BMI is?

digitale weegschaalBMI staat voor Body Mass Index. Zo wordt het vetpercentage meten, net als uw vochtpercentage, spiermassa en botmassa. Op deze wijze kun je zien of de verhoudingen goed zijn en of je inderdaad gezond bent. Het wordt heel simpel gemeten, namelijk zo. Wanneer jij op de weegschaal staat moet je een elektrisch handstuk vasthouden. Hier voel je natuurlijk niks van en na een aantal seconde is alles gemeten. Vervolgens kun je dit allemaal noteren en opzoeken en controleren. Een site waar je zo’n Omron weegschaal kunt aanschaffen is shopvoorgezondheid.nl. Hier had ik mijn personenweegschaal ook gehaald, net als vele andere producten voor mijn gezondheid.

Similar Posts