Buitenleven

Prachtige loungeset die het wonen echt leuk maakt

Vandaag wilde enkele woorden wijden aan de firma Global Source Asia, die prachtige tuinmeubelen in het aanbod heeft. Wat ik leuk vind aan de loungesets van hun hand is dat deze keer op keer nét een tikkeltje anders en een tikkeltje meer stylish zijn dan het gros van de meubelen dat je voorbij ziet komen. Wil je dus een echt bijzondere loungeset, kijk dan vooral eens in hun assortiment.

Geef kleur aan je eigen loungebank

Zelf heb ik geen echte lounge set van het bedrijf, hetgeen ik voor mijzelf kocht betreft immers enkel een love seat – maar daar moet ik wel een kanttekening bij maken, want wát een love seat! Hieronder een afbeelding van de pracht die sinds kort mijn tuin siert.

6

Hoe origineel is deze bank! Ik heb ‘m tussen de rozenstruiken geplaatst en als deze straks weer gaan bloeien wordt het echt een prachtig hoekje. Wat ik er prettig aan vind is dat je heerlijk ligt op deze lounge bank en je ondersteuning op allerlei wijzen hebt. Bovendien kun je de bovenzijde van de bank naar beneden schuiven en genieten van de zon – of ‘m wat verder omhoog schuiven om te genieten van het zonnetje.

3

Voor geïnteresseerden: je kunt precies het soort bekleding en vlechtwerk kiezen van je loungeset. Dat maakt het geheel gepersonaliseerd naar je eigen wensen en passend in je tuin. Zoals je hierboven wel ziet is er volop keuze om de bank te personaliseren naar je eigen smaak.

7

Nog een kleine tip verder: bij Global Source Asia kun je ook winkelen tussen allerhande aanverwante artikelen en bijvoorbeeld kiezen voor bovenstaande tuinhaard – een prachtding dat ik inmiddels ook in mijn tuin heb staan!

Similar Posts